Medaljedryss i NM 2019

I november 2019 fikk vi hele 5 medaljer i NM; 3 GULL for vossakorv, sylte og juletapasboller (små medisterkaker). I tillegg fikk vi sølv for julepølsa og bronse for karbonadekakene våre.

 

Trippel-triumf for Ruud i NM 2017 Norgesmester x 3

I november 2017 ble vi kåret til Norgesmester i henholdsvis medisterkaker, julepølse og røkt pinnekjøtt.

Norgesmesterskap (NM) i julemat arrangeres hvert annet år av kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF). Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor råvare, utseende, lukt, smak og konsistens blir vurdert av uavhengige fagfolk med lang erfaring fra kjøttfaget.

– I år var det 530 produkter påmeldt for bedømming med spesielt fokus på jul og pålegg. Hele 72 forskjellige typer pinnekjøtt, like mange julepølser og over 40 medisterkaker ble sendt inn. Det har vært rekordmange bedrifter påmeldt og kampen om norgesmestertitlene er beinhard, sier Svein-Erik Eide i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund.

?? Poenget med kåringen er å gi norsk kjøttindustri en uavhengig og faglig tilbakemelding på produktene sine. De blir også satt opp imot konkurrentenes produkter. Det er ingen tvil om at NM i Kjøttprodukter over tid er med på å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter, sier Eide.

Kjøttbransjen-november-2017

Kjøttbransjen nr. 9 | 2017

Forsiden

Hentet fra vg 10.11.2017:

Medisterkaker-fra-VG
Pinnekjøtt-fra-VG
Julepølse-fra-VG