Om oss

Gunnar Ruud, delikatesser og catering i snart 80 år!

I 2017 kunne Gunnar Ruud Catering feire 75 år i bransjen. Gunnar Ruud var kjøpmann og startet kjøttbutikk i 1942. I 1947 ble selskapet registrert som aksjeselskap. Etter hvert utviklet det seg med både fiskebutikk og kjøttbutikker flere steder i byen. Catering startet som en bigesjeft men ble i år 2000 hoveddelen av vår virksomhet.

I dag er det 3. generasjon Ruud som driver selskapet videre. Sommeren 2000 bestemte vi oss for å satse fullt og helt på catering og bygget om kjøttbutikken på Kampen til koldtkjøkken.

Det er fortsatt mulig å komme innom oss i Norderhovgata 7, på Kampen i Oslo, og kjøpe hjemmelagde pølser, karbonader og ferdige, frosne middagsretter. Til jul lager vi og selger vår berømte julefarse, medisterkaker, julepølser, sosisser, sylte og ikke minst byens beste pinnekjøtt.

Over 75 års erfaring fra bransjen, og cirka 35 medarbeidere med stort engasjement, gir oss rikelig med trygghet og kompetanse, og vi kan garantere at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal få et vellykket arrangement.

Eget pølsemakeri

I tillegg til varmt- og koldtkjøkken har vi vårt eget pølsemakeri beliggende sentralt på Kampen i Oslo. Her forberedes og produseres det meste av råvarene til kjøkkenet. Vi lager blant annet vårt eget pålegg, karbonadekaker, kjøttboller, pølser av mange slag, pinnekjøtt, medisterkaker og mye mer. Vi har flere år vunnet priser, både gull, sølv og bronse, under NM i kjøttprodukter.

Gullmedaljer i 2019 og trippel Norgesmester i 2017

I november 2019 fikk vi hele 5 medaljer i NM; 3 GULL for vossakorv, sylte og juletapasboller (små medisterkaker). I tillegg fikk vi sølv for julepølsa og bronse for karbonadekakene våre.

I november 2017 ble vi kåret til Norgesmester i henholdsvis medisterkaker, julepølse og røkt pinnekjøtt. Vi ble også kåret til Norgesmester i medisterkaker i 2015. NM i kjøttprodukter arrangeres av Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF). Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens. Les mer.

NMmedaljer